Vad är agil förändringsledning?

Agil förändringsledning - Vad är det egentligen?

Ordet agil sätts i fler och fler sammanhang. Det började som ett begrepp inom IT-utveckling men har nu spridit sig som en löpeld. Man pratar Business Agile, Agil HR och alltmer börjar man höra begreppet Agil förändringsledning. I denna vlogg försöker jag och Peter Alkeryd oss på att förklara vårt perspektiv på begreppet.

Det blir ett ganska långt samtal kring förändringsledning och varför förändringsledning och agile passar så bra ihop.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies från tredje part för att spåra hur du använder vår hemsida, för att till exempel kunna se vilka sidor du besöker och hur länge du är på varje sida. Det hjälper oss att få en bättre förståelse av hur folk använder vår sida och hur de kommer in på den. 

Rulla till toppen