Om Agilportalen

Här följer en kort bakgrund till Agilportalen

bild johan victor

Bakgrunden

Efter att ha arbetat i en mängd agila roller under min professionella karriär bestämde jag mig 2016 att starta mitt eget företag. Efter att ha utbildat i ett antal år började jag arbete med distansutbildning. I samband med detta ville jag skapa möjlighet för alla mina deltagare att få tillgång till materialet vi arbetade med på ett mer strukturerat och framför allt mer långsiktigt sätt. Jag vet att lärande tar tid. Då bestämde jag mig för att skapa Agilportalen

Jag hoppas ni kommer att tycka om det ni ser. Har ni tankar och idéer på innehåll, kurser, som ni skulle vilja se i Agilportalen så tveka inte att höra av er.

Agilportalen är till för er! 

Träffa Agilportalens kursledare

Agilportalens kursledare är erfarna facilitatorer som är experter på digital facilitering samt tror på att lärande sker bäst genom gemensamt upptäckande.

Johan Victor

Grundare, lärare och facilitator

Helgi Gudmundsson

Lärare och facilitator

Peter Alkeryd

Lärare och facilitator

Karolin Sandin

Lärare och facilitator

Vad säger deltagarna?

Har haft förmånen att läsa flera kurser med Johan under senaste året, bl.a. agila metoder och förändringsledning och kan inte säga annat än att han är oerhört pedagogiskt och lyhörd. Han är mån om att utbildningen blir så bra som möjligt och tar därför till sig av feedback för att löpande förbättra sin egen roll som lärare. Jag upplever att Johan har ett coachande förhållningssätt vilket innebär att han inte svarar på en fråga utan på sin höjd dela med sig av sitt perspektiv och ställer frågor som gör att jag själv bildar mig eget svar och perspektiv.
Daniel Harre
Göteborg, Sverige
En fantastisk lärare som coachade mig igenom mina filosofiska frågor på ett intellektuellt och givande sätt. Han utstrålar entusiasm och ödmjukhet där han vill allas bästa! 
Monzer Abbas
Sverige
Johan is incredibly sharp at cultivating teams. He expertly does this by speaking directly to individuals and understands how to approach different personalities in a way that makes everyone in a group involved and interested. Thanks to Johan, me and my group feels fully prepared to enter any agile work environment.
Jacob Westberg
Stockholm, Sverige
Johan är en inspiratör och kommunikatör ut i fingerspetsarna. Hans sätt att leda deltagarna från invanda spår och visa upp nya vägar ger ständigt nya a-ha-upplevelser. Han har en pedagogik som grundar sig i dialog och samarbete mellan alla deltagare, vilket gör att man växer ett par centimeter som person på hans föreläsningar. Som pricket över i:et är Johan en väldigt rolig människa
Steffo Lindefeldt
Stockholm, Sverige

Vi använder cookies från tredje part för att spåra hur du använder vår hemsida, för att till exempel kunna se vilka sidor du besöker och hur länge du är på varje sida. Det hjälper oss att få en bättre förståelse av hur folk använder vår sida och hur de kommer in på den. 

Rulla till toppen