Utveckla dig till en Agil ledare

Lär dig att leda förändring agilt

Vad lär jag mig i utbildningen?

bild johan victor

Johan Victor

Agil expert och utbildare

Johan Victor är kursledare på denna kurs och är specialist på att driva högkvalitativt distansutbildning.  Med gedigen erfarenhet som mellanchef och en stor vana och expertkunskap av agila organisationer och miljöer guidar Johan er med säker hand genom kursens olika delar.

Utbildningsbeskrivning

Utbildningen riktar sig till dig som vill förstå och lära känna den Agila världen och sätta den i ett sammanhang. I en värld av digitalisering, snabbrörlighet och ökad komplexitet är flexibilitet en av de mest centrala komponenterna för att lyckas. Vi behöver snabbt kunna anpassa och förändra vår verksamhet för att svara på nya behov.

                                                     

5/5

Fantastisk kurs

Johan är en inspiratör och kommunikatör ut i fingerspetsarna. Hans sätt att leda deltagarna från invanda spår och visa upp nya vägar ger ständigt nya a-ha-upplevelser. Han har en pedagogik som grundar sig i dialog och samarbete mellan alla deltagare, vilket gör att man växer ett par centimeter som person på hans föreläsningar. Som pricket över i:et är Johan en väldigt rolig människa

Steffo Lindefeldt

Detaljer för kursen

Kurstid

Beräknas till 10 veckor

Kurs pris

Enligt offert

Kurs nivå

Erfaren ledare

Vad säger deltagare om kursen och kursledaren?

Har haft förmånen att läsa flera kurser med Johan under senaste året, bl.a. agila metoder och förändringsledning och kan inte säga annat än att han är oerhört pedagogiskt och lyhörd. Han är mån om att utbildningen blir så bra som möjligt och tar därför till sig av feedback för att löpande förbättra sin egen roll som lärare. Jag upplever att Johan har ett coachande förhållningssätt vilket innebär att han inte svarar på en fråga utan på sin höjd dela med sig av sitt perspektiv och ställer frågor som gör att jag själv bildar mig eget svar och perspektiv.
Daniel Harre
Göteborg, Sverige
En fantastisk lärare som coachade mig igenom mina filosofiska frågor på ett intellektuellt och givande sätt. Han utstrålar entusiasm och ödmjukhet där han vill allas bästa! 
Monzer Abbas
Sverige
Johan is incredibly sharp at cultivating teams. He expertly does this by speaking directly to individuals and understands how to approach different personalities in a way that makes everyone in a group involved and interested. Thanks to Johan, me and my group feels fully prepared to enter any agile work environment.
Jacob Westberg
Stockholm, Sverige

Få tillgång till kursen mallar och verktyg

Utveckla din agila förmåga och din agila kompetens med hjälp av kurser mallar och verktyg i Being Agile. Vi ser fram emot att utveckla och följa dig i din kunskapsresa.

Vi använder cookies från tredje part för att spåra hur du använder vår hemsida, för att till exempel kunna se vilka sidor du besöker och hur länge du är på varje sida. Det hjälper oss att få en bättre förståelse av hur folk använder vår sida och hur de kommer in på den. 

Rulla till toppen