Hybridledarskap

Den här kursen riktar sig till dig som vill utveckla din förmåga att verka i en distribuerad miljö. Hur behöver vi anpassa oss som ledare och teammedlemmar i en hybrid arbetsmiljö.
Aktuell status
Ej anmäld
Pris
Länkad knapp
Kom igång
This kurs is currently closed

Välkomna till kursen Hybridledarskap!

Kursbeskrivning

I den här kursen utforskar vi hybridmiljöns utmaningar och möjligheter. Vi ser till historien kring distans- och hybridarbete, samt hur trenderna idag tar oss i olika riktningar. 

Vi tittar på vilka nya krav som ställs inom ledarskap samt hur man skapar en grund för kommunikation och organisation av arbete utifrån olika hybrida varianter. Lite djupare ser vi hur aspekterna kring tillit och psykologisk trygghet påverkar och vad som krävs för att skapa när vi är mer utspridda. 

Under hela kursen får du utöver inspelat teorimaterial ta del av intervjuer från experter inom olika områden av hybridarbete eller närliggande områden. T.ex. kommunikatör och ledarskapsexperten Karin Zingmark, innovations-forskaren Leif Denti och samarbetstränaren (kollektiv intelligens) Patrik Erickson.

Sammanfattning

Frågor kring utbildningen

Vill du veta mer kring utbildningen eller har allmänna frågor ?
Support

Vi använder cookies från tredje part för att spåra hur du använder vår hemsida, för att till exempel kunna se vilka sidor du besöker och hur länge du är på varje sida. Det hjälper oss att få en bättre förståelse av hur folk använder vår sida och hur de kommer in på den. 

Rulla till toppen