Företagsanpassade utibldningar

Är ni nyfikna på vilka hur vi kan skapa anpassade utbildningar för er?

Vi driver ständigt företagsanpassade lärandekoncept. Dessa kan vara uppdelade i allt ifrån enkla fokusdagar till hela lärandeprogram.  

Kuserna är vanligtvis digitalt baserade där vi blandar självstudier, faciliterade liveseminarium och grupparbeten. Vill du lära dig mer kring hur detta ser ut praktiskt kan du läsa mer här. Är du nyfiken på hur vi kan stötta er organisation i att bygga ett företagsanpassat koncpet hör av dig.

Företagsanpassat

Att leverera agilt – Företagsanpassat

Agile har de senaste 20 åren nästan blivit en de facto-standard inom IT-sektorn och sprids allt mer till andra områden. Men vad är det som särskiljer det agila från mer traditionella sätt att leverera värde och hur gör man egentligen? För att förstå detta behöver vi sätta oss in i historien bakom och titta på varifrån agile kommer och hur det har utvecklats.

PwC only

Leading and working in complexity

This course is specifically designed for PwC Sweden for internal use and can only be accessed by PwC employees.

If you are interested in taking part of a similar course please contact us.

Vi använder cookies från tredje part för att spåra hur du använder vår hemsida, för att till exempel kunna se vilka sidor du besöker och hur länge du är på varje sida. Det hjälper oss att få en bättre förståelse av hur folk använder vår sida och hur de kommer in på den. 

Rulla till toppen