Introduktion till chefakademins säljare

Välkomna till agilportalen där hela utbildningen kommer att finnas när allt är helt klart. Här kan ni se en video där vi berättar om bakgrunden till utbildningen, hur upplägget ser ut och vad vi hoppas den kan ge.

Hälsningar Karro & Peter

Introduktion till Miro

Miro är en digtal whiteboard och det verktyg vi kommer använda för övningar under våra digitala utbildningstillfällen. För att ni ska få “känna på” det både för att se vad deltagarna kommer få prova och för att se hur vi tillsammans kan använda det som samarbetsyta finns här en introducerande film med de mest användbara funktionerna och en länk till vår gemensamma bräda. Så snart brädorna till de olika lektionstillfällena är klara kommer ni även få se både dem och de tillhörande teori filmerna på en liknande sida som denna här på agilportalen.

Vi använder cookies från tredje part för att spåra hur du använder vår hemsida, för att till exempel kunna se vilka sidor du besöker och hur länge du är på varje sida. Det hjälper oss att få en bättre förståelse av hur folk använder vår sida och hur de kommer in på den. 

Rulla till toppen