Distansutbildning via Agilportalen

Våra utbildningsprogram som drivs digital baserat

Hur går våra distansutbildningar till?

Vi på agilportalen erbjuder allt innehåll som faciliterade utbildningsprogram. Dessa kan beställas direkt anpassat till er organisation alternativt att ni går på någon av de starter vi kör tillsammans med någon av våra samarbetspartners, IHM Business School eller Chefakademin.

Våra utbildningar bedrivs enligt ett standardiserat koncept baserat uppdelat på: 

  • förinspelat material
  • livesessioner 
  • grupparbeten. 

Utbildningskonceptet brukar kallas för flipped-classroom

För att förklara hur detta går till kan ni titta på ovanstående korta videos som förklarar hur det fungera

Chefakademin

Att leverera agilt

Agile har de senaste 20 åren nästan blivit en de facto-standard inom IT-sektorn och sprids allt mer till andra områden. Men vad är det som särskiljer det agila från mer traditionella sätt att leverera värde och hur gör man egentligen? För att förstå detta behöver vi sätta oss in i historien bakom och titta på varifrån agile kommer och hur det har utvecklats.

IHM

Agil förändringsledning IHM

Denna kurs ges i samarbete med IHM Business School du kan endast anmäla dig till denna via IHM.

Enligt offert

Agilt för ledare

Den här kursen riktar sig till ledare och chefer som vill förstå vad agile handlar om. Du vill sätta dig in i hur du skall förhålla dig till de agila teamen och vill förstå varför ditt förhållningssätt påverkar effekten av agile.

Enligt offert

Leda förändring Agilt

Leda förändring Agilt är en kurs som riktar sig till dig som vill lära dig hur man kan driva förändring med hjälp av ett agilt förhållningssätt.

Be om offert

Agile för teams

Den här kursen riktar sig till dig som vill lära dig mer om Agila metoder, historiken bakom samt hur man kan bygga trygga och effektiva team.

5,000

Agilt för projektledare

Den här kursen riktar sig till traditionella projektledare som börjar bli mer nyfikna på det här med Agile. Vad är egentligen det där med Agile? Vad står det för? Vad ligger bakom? Och hur funkar det där Scrum egentligen? Dessa och många andra frågor får du svar på i följande kurs.

Vi använder cookies från tredje part för att spåra hur du använder vår hemsida, för att till exempel kunna se vilka sidor du besöker och hur länge du är på varje sida. Det hjälper oss att få en bättre förståelse av hur folk använder vår sida och hur de kommer in på den. 

Rulla till toppen