Organisationsanpassat

Är ni nyfikna på hur vi kan hjälpa er organisatioin?

Vi skapar skräddarsydda lärandeupplevelser för företag, vilka kan variera från enkla workshops till omfattande program. Vårt specialområde är lärande runt området att verka och leda i en komplex värld.

Våra kurser är ofta digitala och mixar självstudier, faciliterade liveseminarier och grupparbeten. Om du vill lära dig mer om vår praktiska tillvägagångssätt, klicka här. Om du är nyfiken på hur vi kan stödja din organisation att bygga en skräddarsydd lärandeupplevelse, kontakta oss gärna.

Företagsanpassat

Att leverera agilt – Företagsanpassat

Agile har de senaste 20 åren nästan blivit en de facto-standard inom IT-sektorn och sprids allt mer till andra områden. Men vad är det som särskiljer det agila från mer traditionella sätt att leverera värde och hur gör man egentligen? För att förstå detta behöver vi sätta oss in i historien bakom och titta på varifrån agile kommer och hur det har utvecklats.

PwC only

Leading and working in complexity

This course is specifically designed for PwC Sweden for internal use and can only be accessed by PwC employees.

If you are interested in taking part of a similar course please contact us.

Vi använder cookies från tredje part för att spåra hur du använder vår hemsida, för att till exempel kunna se vilka sidor du besöker och hur länge du är på varje sida. Det hjälper oss att få en bättre förståelse av hur folk använder vår sida och hur de kommer in på den. 

Rulla till toppen