Våra lärandeformat

Hur vill du lära?

Olika sätt att konsumera lärande

Du kan välja att gå våra kurser på olika sätt. Antingen väljer du att gå utbildningen helt ensam och göra den som en helt självständig e-learningkurs helt baserad här på agilportalen.se. Alternativt vill du gå ett längre utbildningsprogram som drivs av någon av våra facilitatorer där vi varvar självstudier med liveseminarier och grupparbeten.

Faciliterade kurser:

  • Öppna  kurser i samarbete med externa kursanordnare (anmälan sker hos kursanordnaren)
  • Företagsspecifika kurser för företag och organisationer som vill köpa en specifik utbildning till sin avdelning  eller sin organisation (offereras separat).
Självstudier:
  • Självstudiekurser som du kan gå på egen hand här på agilportalen  

Vi håller ett antal kurser tillsammans med IHM Business School och Chefakademin. Dessa kurser går endast att anmäla sig till via deras hemsida. Men om du är anmäld så loggar du in via nedanstående kurser för att få tillgång till allt material.

Vill du lära dig mer om hur en faciliterad utbildning med mig går till så kan du läsa mer här.

Chefakademin

Att leverera agilt

Agile har de senaste 20 åren nästan blivit en de facto-standard inom IT-sektorn och sprids allt mer till andra områden. Men vad är det som särskiljer det agila från mer traditionella sätt att leverera värde och hur gör man egentligen? För att förstå detta behöver vi sätta oss in i historien bakom och titta på varifrån agile kommer och hur det har utvecklats.

Chefakademin

Hybridledarskap

Den här kursen riktar sig till dig som vill utveckla din förmåga att verka i en distribuerad miljö. Hur behöver vi anpassa oss som ledare och teammedlemmar i en hybrid arbetsmiljö.

IHM

Agil förändringsledning IHM

Denna kurs ges i samarbete med IHM Business School du kan endast anmäla dig till denna via IHM.

Om du som företag vill ha utbildningar specialanpassade till er så skapar vi givetvis sådana. Det finns en enorm variationsmöjlighet baserat på era behov.

Här är exempel på några:

Enligt offert

Agilt för ledare

Den här kursen riktar sig till ledare och chefer som vill förstå vad agile handlar om. Du vill sätta dig in i hur du skall förhålla dig till de agila teamen och vill förstå varför ditt förhållningssätt påverkar effekten av agile.

Enligt offert

Leda förändring Agilt

Leda förändring Agilt är en kurs som riktar sig till dig som vill lära dig hur man kan driva förändring med hjälp av ett agilt förhållningssätt.

Be om offert

Agile för teams

Den här kursen riktar sig till dig som vill lära dig mer om Agila metoder, historiken bakom samt hur man kan bygga trygga och effektiva team.

Enligt offert

Leda förändring Agilt

Leda förändring Agilt är en kurs som riktar sig till dig som vill lära dig hur man kan driva förändring med hjälp av ett agilt förhållningssätt.

5,000

Agilt för projektledare

Den här kursen riktar sig till traditionella projektledare som börjar bli mer nyfikna på det här med Agile. Vad är egentligen det där med Agile? Vad står det för? Vad ligger bakom? Och hur funkar det där Scrum egentligen? Dessa och många andra frågor får du svar på i följande kurs.

Vi använder cookies från tredje part för att spåra hur du använder vår hemsida, för att till exempel kunna se vilka sidor du besöker och hur länge du är på varje sida. Det hjälper oss att få en bättre förståelse av hur folk använder vår sida och hur de kommer in på den. 

Rulla till toppen