Hybrida ledarskapet - Ledarna fokusdag

Vi ser fram emot att träffa er alla på det digitala  kurstilfället den 7 september 09:00-12:00. Ni kommer att få en länk till zoom några dagar innan.

Välkomna till kurstillfället “Hybrida ledarskapet”

Inför att vi ses vill vi att ni ser den introducerande filmen ovan och en introduktion till Miro som ni hittar nedanför. Här finns även en länk till den Miro bräda vi kommer använda när vi ses. Där kan ni se agenda och göra två inchecknings övningar.

Upplägget för kurstillfället är ett såkallat “Flippat upplägg” vilket innebär att vi startar processen redan innan kurstillfället för att börja interagera och lära känna den yta vi ska använda.

Det kommer ge oss bättre förutsättningar att samskapa när vi väl ses.

Introduktion till Miro och incheckningsövningar

För att vi ska kunna samskapa under kurstillfället så kommer vi använda oss av Miro som digitalt verktyg.

I och med det så vill vi att ni bekantar er med verktyget och gör två incheckningsövningar där. Dels för att träna på de funktioner vi kommer använda och för att starta igång interaktionen redan nu. Filmen är 5 minuter och övningarna tar ungefär lika lång tid. Gå gärna in och gör övningarna så att ni vet hur och att det fungerar när vi väl träffas. Detta kommer underlätta flödet när vi väl ses.

Vi använder cookies från tredje part för att spåra hur du använder vår hemsida, för att till exempel kunna se vilka sidor du besöker och hur länge du är på varje sida. Det hjälper oss att få en bättre förståelse av hur folk använder vår sida och hur de kommer in på den. 

Rulla till toppen