Kurser med Chefakademin

Vi har haft ett långt samarbete med Chefakademin . Agilportalen används som kursportal för nedanstående kurser.  

Kuserna är baserade på flipped-clasroom pedagogik där vi blandar självstudier, faciliterade live-seminarium och grupparbeten. Vill du lära dig mer kring hur detta ser ut praktiskt kan du läsa mer här.

Chefakademin

Att leverera agilt

Agile har de senaste 20 åren nästan blivit en de facto-standard inom IT-sektorn och sprids allt mer till andra områden. Men vad är det som särskiljer det agila från mer traditionella sätt att leverera värde och hur gör man egentligen? För att förstå detta behöver vi sätta oss in i historien bakom och titta på varifrån agile kommer och hur det har utvecklats.

Chefakademin

Hybridledarskap

Den här kursen riktar sig till dig som vill utveckla din förmåga att verka i en distribuerad miljö. Hur behöver vi anpassa oss som ledare och teammedlemmar i en hybrid arbetsmiljö.

Vi använder cookies från tredje part för att spåra hur du använder vår hemsida, för att till exempel kunna se vilka sidor du besöker och hur länge du är på varje sida. Det hjälper oss att få en bättre förståelse av hur folk använder vår sida och hur de kommer in på den. 

Rulla till toppen